Vragen? Contacteer ons op 011/600 789

Te koop

Verlaagde prijs! vrijstaande woning op prachtig perceel

In het mooie Lillo (deelgemeente van Houthalen-Helchteren) bevindt zich op dit prachtig perceel, met een oppervlakte van 2840 m², deze charmante ééngezinswoning. Op het gelijkvloers vinden we enerzijds de keuken terug met  hieraan sluitend de eetkamer. Anderzijds is er nog de ruime woonkamer met veel lichtinval, een gezellige veranda en een badkamer voorzien van een ligbad, een lavabo en een bidet. Voor het overige vinden we op de benedenverdieping nog een apart toilet, een wasplaats en een ruime berging.

Te koop! zeer ruim appartement met diverse mogelijkheden!

?????Dit zeer mooie appartement is gelegen in Houthalen-Oost in de Canadastraat 38.Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 150 m² en door de opdeling in twee volwaardige wooneenheden biedt dit ruim appartement U zeer veel mogelijkheden.Zo zijn beide wooneenheden voorzien van aparte meters van de nutsvoorzieningen (water en elektriciteit), waardoor het geheel perfect kan gebruikt worden als kangoeroewoning. Anderzijds zou u er ook voor kunnen opteren om het kleinere appartement (studio) te verhuren, waarvan de maandelijkse opbrengst zeker mooi meegenomen is.Of wilt U Uw beroepsactivit

Verlaagde prijs!! bouwgrond (hob) te houthalen

Deze mooie bouwgrond met een grondoppervlakte van 445 m² is geschikt voor het bouwen van een halfopen woning,De bouwgrond maakt deel uit van een verkaveling (76V220/2) van drie bouwgronden, waarbij er eventueel, mits aanvraag van een nieuwe verkavelingsvergunning, een mogelijkheid open ligt om de drie bouwgronden te herverkavelen naar twee halfopen bouwgronden, zodat er voor deze bouwgrond een grotere grondoppervlakte ontstaat. Een bijkomende troef van deze bouwgrond is de zeer interessante ligging.

Verlaagde prijs!! 3 bouwgronden te houthalen-helchteren

Deze drie bouwgronden maken deel uit van verkaveling (76V220/2)Lot 1A is geschikt voor een halfopen bebouwing.Vraagprijs = 84 000.00 €Opp. Perceel = 448 m²Wg - Gdv - Gvkr - Vv Lot 1B is geschikt voor een gesloten bebouwing.Vraagprijs = 65 000.00 €Opp. Perceel = 364 m² Wg - Gdv - Gvkr - Vv Lot 1C is geschikt voor een halfopen bebouwing.Vraagprijs = 74 000.00 €Opp.

Verlaagde prijs !! bouwgrond (hob) te houthalen

Deze mooie bouwgrond met een grondoppervlakte van 448 m² is geschikt voor het bouwen van een halfopen woning,De bouwgrond maakt deel uit van een verkaveling (76V220/2) van drie bouwgronden, waarbij er eventueel, mits aanvraag van een nieuwe verkavelingsvergunning, een mogelijkheid open ligt om de drie bouwgronden te herverkavelen naar twee halfopen bouwgronden, zodat er voor deze bouwgrond een grotere grondoppervlakte ontstaat. Een bijkomende troef van deze bouwgrond is de zeer interessante ligging.

Rustig gelegen bouwgrond (hob) te houthalen

Bouwgrond voor half-open bebouwing met een oppervlakte van 3a 47ca (347 m²), waarvan de gevelbreedte 8 meter bedraagt en de bouwdiepte 15 meter. Gelegen in een rustige verkaveling te Peerdekerkhofstraat 3, 3530 Houthalen.Voor bijkomende informatie zijn wij bereikbaar op 011/600 789 of neem gerust een kijkje op onze website  www.znk-windmolders.be Ruimtelijke Ordening:- Meest recente bestemming = Woongebied- Dagvaarding en herstelvordering = Geen- Voorkooprecht = Nee- Verkavelingsvergunning = Ja 

Handelspand met terras en veel parkeergelegenheid!

Het handelspand betreft momenteel een feestzaal met 2 togen (kleine en grote), koelcel, toiletten voor man/vrouw en 2 bergingen, maar de grootste troeven aan dit pand zijn enerzijds het grote terras gelegen aan de voorzijde en de grote parkeergelegenheid aan de achterzijde van het gebouw.De bruikbare vloeroppervlakte van de feestzaal is ± 350 à 400 m² gelegen op een perceel van 7a76ca. Hieraan is tevens een agrarisch gebied verbonden van maar liefst +/- 1ha!

Twee halfopen casco woningen te houthalen

** Nieuw Project te Houthalen **De twee woningen liggen op wandelafstand (5min) van het centrum en scholen (300m), rustig gelegen maar toch vlakbij grote invalswegen. De gronden hebben een oppervlakte van 3are 68ca en 3are 82ca. Op deze mooie ligging starten wij binnenkort met het bouwen van twee prachtige halfopen woningen met een mooie tuin , elke woning is voorzien van een terras aan de voorkant en de achterkant zodat er de hele dag door optimaal genot is van de zon.De woningen worden uitgevoerd in Vandersanden Oud Brabant WFD met zeer strakke zwarte Aluminium ramen.Ze hebben beiden een

Te koop!! nieuw appartement in houthalen centrum

Te koop! Centraal in Houthalen centrum, achter het NAC, vinden we dit nieuwbouw appartement in een stijlvol gebouw met een bijzonder architecturaal karakter. Het appartement biedt een mooi uitzicht en garandeert u rust terwijl u toch in het centrum woont. Alles – winkels, restaurants, terrasjes, de wekelijkse markt – ligt dus op wandelafstand, terwijl de E314 en de uitvalswegen naar Hasselt en Eindhoven op een steenworp liggen.
 

Pagina's