Vragen? Contacteer ons op 011/600 789

Te huur

Ruime eengezinswoning met 3 slaapkamers

Deze mooie ruime woning (137 m²)  biedt U alle comfort dat U nodig heeft. Het is tevens een energiezuinige woning en omvat 3 Slaapkamers, een Living, een volledig geïnstalleerde Keuken (met Fornuis, Dampkap, Microgolf, Heteluchtoven, Afwasmachine en Koelkast), een Badkamer (met dubbele Lavabo, Douche en Ligbad), 2 x apart Toilet, een Tuin en een Garage. Beschikbaar vanaf 01/03/2020! Maandelijkse korting mogelijk!

Gelijkvloers appartement met twee slaakamers te houthalen.

Het betreft een mooi en energiezuinig appartement met twee Slaapkamers, een Living (met groot schuifraam naar het Terras toe), een volledig ingerichte Keuken (Elektrisch Vuur, Oven, Dampkap, Frigo, Microgolfoven en Afwasmachine), een Badkamer (met Lavabo en Ligbad), een apart Toilet en een Wasplaats. Er is tevens een Kelder aanwezig, waar een autostaanplaats en een Berging is voorzien. Beschikbaar vanaf 01/03/2020. HUURKORTING mogelijk! Ligging en Omgeving: Centraal gelegen nabij het centrum van Houthalen en met een directe verbinding naar het Klaverblad.

Te huur !! appartement met terras te houthalen

Mooi appartement met twee Slaapkamers, een Living, een volledig ingerichte Keuken (met Elektrisch vuur, Oven, Frigo en Dampkap), een Badkamer (met Bad en Lavabo), een apart Toilet, 2 x Berging, een Terras bereikbaar via de woonkamer en een Garage. Geen Gemeenschappelijke kosten en een maandelijkse korting mogelijk! Onmiddellijk beschikbaar!  Ligging/Omgeving: Rustig gelegen nabij het centrum van Houthalen met gunstige verbinding naar klaverblad Lummen.

Luxueus appartement te houthalen-oost

Dit perfect afgewerkte appartement met zijn bewoonbare oppervlakte van maar liefst 151 m² is werkelijk een pareltje! De lichte hoogglansvloer die wordt doorgetrokken in het gehele appartement creëert samen met de vele glaspartijen een zeer open en ruimtelijk gevoel. De  keuken die aansluit op de leefruimte is volledig geïnstalleerd en biedt U alle comfort. Bovendien zijn beide ruimtes voorzien van airco, waardoor U niet alleen comfort geniet, maar ook in de nodige luxe kan baden.

Ruime duplex met 3 slaapkamers

Dit comfortabel appartement omvat 3 Slaapkamers, een ruime Living, een volledig ingerichte Keuken (een keramisch vuur met dampkap, een oven, een frigo, een afwasmachine en een microgolfoven), een Badkamer (met 2 x Lavabo,  Ligbad en Douche, Toilet), een apart Toilet, een Berging, een Terras en tot slot nog een Autostandplaats en extra Berging in de Kelder. Beschikbaar vanaf 04/12/2019

Te huur !! luxe ben-woning met drie slaapkamers te houthalen

Bent U op zoek naar een luxe woning voorzien van alle comfort? Dan bent U bij deze prachtige nieuwbouwwoning aan het juiste adres!De bewoonbare oppervlakte van de woning bedraagt +/- 140 m² en wordt verdeeld over enerzijds de benedenverdieping, waar de ruime living met open keuken terug te vinden is en waar we via de bergruimte die aansluit op de keuken, terecht komen bij de inpandige garage.Anderzijds is er de bovenverdieping die we via een vast trap vanuit de inkomhal (waar tevens een gastentoilet is gelegen) kunnen bereiken. Hier bevinden zich de drie ruime slaapkamers.

Kangoeroewoning te houthalen

Deze mooie woning is ideaal te gebruiken als kangoeroewoning. De hoofdwoning is recentelijk gerenoveerd en is voorzien van een ruime living met open keuken, dewelke volledig is ingericht met gasvuur, dampkap, koelkast en afwasmachine. De ruime badkamer biedt tevens alle comfort, want deze is voorzien van zowel ligbad, douche, lavabo als toilet. Op het gelijkvloers vinden we tot slot nog één ruime slaapkamer.